Så är dom helt plötsligt 7 månader!

Galet. Helt galet vad tiden går! Nu är killarna snart 7 månader. Det är fortfarande mycket intensivt med dem på dagarna och visst, det kommer säkert hålla i sig. Men dom sitter inte själva utan vill att man är med dem hela tiden för att hålla i dem eller underhålla dem. Då det rä verkligen så att dom inte roar sig på egen hand mer än någon minut.
 
Vi har tagit tag i det här med sömnen nu, så vi är inte så galet trötta längre. SÅ skönt! Visst vaknar barnen på nätterna ibland, men inte som för två månader sen. Vi har lyckats fasa bort nattmaten så nätterna handlar mer om napp-in-stopp nu och så somnar dom om på egen hand. Det gör så himla mycket att få några timmars extra sömn. Alltså det är ju inte så att vi har några sovmornar... men dom sover iallafall mer sammanhängande. Går vi och lägger oss i tid så får vi ok med sömn.

Snart är det jul och då ska M vara hemma ett tag vilken känns VÄLDIGT behövligt. Verkligen.
 
Har börjat gå hos en kurator vilket käss kanon. Tror det är bra att få prata om allt som hänt. Eventuellt ska även M gå dit. Vi får se, han sa att han ville testa iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bebisfrot.blogg.se

Tankar och funderingar kring bebislängtan...

RSS 2.0