Oj vad tiden går!

Jisses, jag har inte skrivit sen innan flytten. Det betyder väl att jag har annat i huvudet antar jag :) Nu är jag iallafall istallerad i min nya hemstad och det känns bra. Det kommer bli kanon det här. Jag behöver "bara" ett jobb så att jag kan känna mig lite lugn kring ekonomin.

Jag var ju på klinken i januari. Fick en remiss att ta progesteronprov på dag 21 i denna cykel. Det var jag och gjorde idag. Remissen var ju från där jag bodde förut och nu tog jag provet här. Men det gick bra. Får se vad det blir av det nu. Ska bli intressant att se hur nivåerna ser ut. Svaret på proverna öppnar ju upp ämnet igen och det är nog bra.
 
Nu har vi inte pratat om barn sen jag kom hit. Inte mer än så där flyktigt. Jag har nog inte kännt att jag vill prata så mycket om det och sen tror jag att det är bra att han får tänka lite i lugn och ro. Jag vet att han definitivt skulle kunna få vara pappa till mitt barn, så bra är han. Men det går inte att forcera fram heller och det måste få landa hos honom. Han behöver prata mycket om det och känna efter. 

Han vill ha barn, det är ju inte där skon klämmer. Det är bara det att han vill inte just nu. Det är för tidigt i vår relation. Och visst är det så. Klart att det är för tidigt. Men jag har inte heller så jättelåg tid på mig. Så det är nog som sagt bra att proverna är tagna nu och att det blir lite naturligt att prata om det.
 
Jag var även och kollade upp varför jag blödde lite så där nästan varje dag under dec-jan. Var hos en väldigt speciell gynekolog som jag inte riktigt vet om jag vill gå tillbaka till. Men han tog en massa prover iallafall. Hoppas att jag får svar på dem idag. Han tog alla möjliga prover, massor med rör. Och så blodprover. Så allt skulle vi täcka in. Ska ringa nu precis och höra om det kommit nåt intressant svar.

bebisfrot.blogg.se

Tankar och funderingar kring bebislängtan...

RSS 2.0