Mens

Jo den kom. Sent. Men den kom iallafall. Så det är som att när man sätter ord på saker och ting så jinxas det. Hade faktiskt väldigt gärna fått en sån julklapp... även om det troligtvis inneburit en del jobbiga diskussioner för mig med M.
 
Jag är så löjligt kär i den här mannen. Skön känsla! Men så klart även en del ångest förknippat med det. För det innebär ju att jag kanske kommer mista det. Eller så är det ju alltid, man kan alltid mista kärleken. Men här kan det hända att jag mister den för att jag väljer barn så småningom. Det är en väldigt märklig känsla. Men just nu får det vara det lyckliga som är det primära. Det andra känns lite långt borta just nu.
 
Förresten! Jag har fått tid hos gyn! Nu blir det koll av apparaten och det känns bra. Den 10:e ska jag dit så det kanske blir en bra utgångspunkt för en dialog med M sen. Konstigt men bra att det blir gjort nu :)

Så kom julen :)

Jag är lite av en jul-junkie. Jag gillar julen och det familjemys det innebär. Det är en skön känsla att minnas alla fina jular jag haft med min familj. Vi har det alltid så mysigt, äter gott och dricker ingen alkohol. Det är fridfullt och avslappnat. Jag är otroligt lyckligt lottad som har en sån fantastisk familj! Jag älskar er, det vet ni, över allt annat. Och ni betyder allt för mig!
 
Jag och M har vår första jul ihop, det är lite roligt. Vi fick chansen att spendera ganska mycket tid ihop nu de här dagarna kring jul och jag känner mig glad som har honom i mitt liv. Vi kommer hinna träffas massor nu kring helgenr och det är bra. Vi behöver tid ihop och få känna av varann ordentligt. Det här är väldigt bra för oss :)
 
Det kommer upp små korta diskussioner om barn då och då, men på ett ganska ytligt plan. Det verkar lite som om han börjar känna av ämnet lite. Så vi får se vart det barkar framöver. En lite (o)lustig sak är att jag skulle haft min mens för tre dagar sen, eller som senast två dagar sen. Det är ett orosmoment, men jag tror egentligen att det snarare är lite stress nu kring jul och allt som ställer till det med dagarna. Men det lilla, lilla hoppet som nånstans dansar runt i magen är lite svindlande. Jag kommer få min mens under helgen, jag är helt säker på det. Men ändå så finns det nåt där som snurrar runt och tänker "om".

Men om "om" skulle vara så, så är det meningen. Och den julklappen kommer vara den sjukt bästa i hela mitt liv. Galet.

Då var det dags igen då :)

Ja, nu är det tester igen ett par dagar. Är på dag 10 idag, stegringen väntas på torsdag och ÄL på fredag :) Det är bra med koll.
 
I övrigt händer det inte så mycket. Jag söker jobb i M:s stad. Inget än, men jag tror dte lossnar snart. Imorgon ska jag på ett möte på jobbet som kan vara lite avgörande också, så vi får se vad det blir av det. Mycket som händer fast ändå inte.
 
Jag har lyckats med att sköta kost och motion, så nu har jag gått ner 11,5 kg. Det känns på kläder och även i knän och fötter. Lättare kropp ger ju mindre ansträngning på knäna och fötterna så klart. Kläderna sitter bättre och jag känner mig piggare. Men än är det en lång bit kvar och målet är satt till April-Mars nånting. Så det är bara att kämpa på. Jag har verkligen hittat ett sätt att göra detta på som passar mig. Det är ingen direkt uppoffring alls för en mattokig som jag är. Visst kan jag sakna vissa saker, men det är ändå enklare med detta än många andra "dieter".

Barn. Det gnager i mig det ordet. Igår fick jag reda på en kompis som ska ha sitt andra barn. Å vad roligt. Jo eller kanske inte. Klart jag är glad för deras skull på sätt och vis. Men jag kan inte glädjas åt det. Det är svårt att verkligen bli glad på riktigt. Men på nåt sätt är det som om jag bara skjuter det ifrån mig. Orkar inte riktigt bry mig. Jag måste inte bry mig och vara superglad för att ALLA ANDRA får barn. Så jag försöker att inte tänka på det så mycket.

Härom dagen fick jag ett meddelande från en av tjejerna på Familjeliv, en som jag skrivit lite med. Vi båda skulle tycka det var kul att ses sen när vi har varsin liten kotte. Skulle vara så kul! Jag hoppas att det skulle kunna vara så att vi faktiskt ses sen med varsin barnvagn och en liten där i. Nåra av tjejerna där i vår lilla tråd är gravida. DOM kan jag känna lycka för, DOM unnar jag all värme och är väldigt glad för. De tjejerna fyller en viss funktion i min egen strävan och dessa tjejer vet precis hur allt är, hur det känns. Vi kan verkligen förstå varann på ett annat plan.
 
Jag vill bli mamma, det vet jag att jag vill. Det är så svårt bara att sätta det i verkligheten just nu.

bebisfrot.blogg.se

Tankar och funderingar kring bebislängtan...

RSS 2.0